Close

Cuuben Cabin on täysin valmis ja hyvin varustettu siirrettävä mökki. Alakerta on 15m2 ja yläkerta 13m2

Mökki on suunniteltu niin yksityis- kuin yritysasiakkaidenkin käyttöön. Konseptin lähtökohtana on se, että rakennuslupaa ei tarvita*. Puurakenteisen mökin pinta-ala on 10 m2 tai 15 m2, jonka lisäksi siinä on tilava parvi. Valoa tuo iso, avattava kattoikkuna, josta voi ihastella vaikkapa tähtitaivasta tai revontulia.
Mökki voidaan liittää sähkö- ja vesiverkkoon tai halutessa mökki voidaan toimittaa mallina joka toimii kaasulla ja aurinkovoimalla. Mökin seinät ovat lämpöeristetty, joten ympärivuotuinen käyttö on mahdollista.

Mökki toimitetaan tilaajalle kahdessa osassa: ala- ja yläosa. Se on käyttövalmis kahdessa tunnissa. Alaosassa on itse tupa, jossa on vakiona minikeittiö, wc- sekä suihkutila Yläosa nostetaan toimituksen yhteydessä alaosan päälle, ja osat kiinnitetään toisiinsa. Alakerran lasioven ja ison ikkunan edessä on ulostaitettava lautaterassi sekä katettu aurinkolippa. Terassi on mukavan kokoinen ulkona oleskeluun.

Kuljetuksen ajaksi terassi taitetaan ylös. Terassi voidaan taittaa ylös myös silloin, kun mökki on käyttämättömänä pidemmän aikaa, jolloin se toimii myös hyvänä murtosuojana.

* Muista tarkistaa oman kaupunkisi tai kuntasi ilmoitusvelvollisuus.

Voit valita kolmesta mallista sinulle sopivin. Katso mallit ja hinnat tästä:

Cuuben Cabin mitat:

15m2
Ulkomitat: 4,4m x 3,4m x 4,5m
Terassi: 6,5 m2
Alakerta: 13,5 m2
Yläkerta: 11,5 m2

”Konseptin lähtökohtana on se, että rakennuslupaa ei tarvita”

Go top