Close

Cuuben Cabin on täysin valmis ja hyvin varustettu siirrettävä mökki

Mökki on suunniteltu niin yksityis- kuin yritysasiakkaidenkin käyttöön. Konseptin lähtökohtana on se, että rakennuslupaa ei tarvita*. Puurakenteisen mökin pinta-ala on 10 m2, minkä lisäksi siinä on tilava parvi. Valoa tuo iso, avattava kattoikkuna, josta voi ihastella vaikkapa tähtitaivasta tai revontulia. Mökissä mahtuu ainakin 4 henkilöä yöpymään mukavasti.
Cuuben Cabin -mökki löytyy kolmena mallina, Basic, Natural ja Natural+. Mökki voidaan liittää sähkö- ja vesiverkkoon, vaihtoehtoinen malli toimii kaasu- sekä aurinkopaneelilla. Tällöin mökki voidaan sijoittaa vaikka keskelle erämaata. Mökin seinät ovat lämpöeristetty, joten ympärivuotuinen käyttö on mahdollista.

Mökki toimitetaan tilaajalle kahdessa osassa: ala- ja yläosa. Mökki on käyttövalmis kahdessa tunnissa. Alaosassa on itse tupa, jossa on minikeittiö, wc- ja suihkutila sekä vuodesohva. Yläosa nostetaan toimituksen yhteydessä alaosan päälle, ja osat kiinnitetään toisiinsa. Alakerran lasioven ja ison ikkunan edessä on ulostaitettava lautaterassi sekä katettu aurinkolippa.
Terassi on mukavan kokoinen ulkona oleskeluun.

Kuljetuksen ajaksi terassi taitetaan ylös. Terassi voidaan taittaa ylös myös silloin, kun mökki on käyttämättömänä pidemmän aikaa, jolloin se toimii myös hyvänä murtosuojana.
Kaikissa malleissa on hajuton bio-käymälä.

* Muista tarkistaa oman kaupunkisi tai kuntasi ilmoitusvelvollisuus.

Voit valita kolmesta mallista sinulle sopivin. Katso mallit ja hinnat tästä:

Cuuben Cabin mitat:

Ulkomitat: 3,1m x 3,4m x 4,5m
Terassi: 6,5 m2
Alakerta: 8,5 m2
Yläkerta: 8,5 m2

”Konseptin lähtökohtana on se, että rakennuslupaa ei tarvita”

Go top